rallybrudar

Hejsan. Nu ikväll har jag varit på bio med hampus, simon(hampus lillebror), jack och elina. Filmen vi såg var rallybrudar och den var väl lite sådär, men rolig ibland!
När bion var slut fick jag vänta på min buss i 53 minuter så jag ,hampus, simon och deras kusin stod och pratade en stund.

Just nu, i setta ögonblick, snöar det ;O haha, kallt var det ute förut också, usch. Tur att man är inne nu i alla fall!

Nu blir det film och sova, pusshej!


Ishockey brudar! haha. Gamla minnen när man hade skridskor på idrotten.
Det var ju ganska kul fast jag sög på det xD


Mörmoskolan, det ända jag saknar därifrån är nog en del lärare, och
en del från gammla klassen.


två år sen, =)



Räven raskar över isen..

..Inte riktigt över isen kanske men en räv såg jag förut när jag var ute och gick, och faen vad rädd jag blev. haha trodde han skulle hoppa upp och bita mig i näsan eller nåt, fast han såg inte ut att bry sig om mig så värst mycket men jag var rädd i alla fall.

Filmnatt på uno blev det igår fast jag åkte hem vid tolv så en lång filmnatt blev det inte ändå, men det var trevligt, fast jag var lite väl trött för att orka med. haha

Nu börjar det bli väldigt kallt ute, men man överlever om man klär sig varmt, och när jag är ute brukar det oftast bero på för att jag motionerar, och då blir man ju varm, Fiffigt eller hur? ;)

Föresten fick jag reda på att jag ska gå på motorhead (motörhead?) den 12/12 om jag inte har något annat för mig. Pappa hade tydligen fått några biljetter i en tävling på jobbet haha. Inte för jag vet vilka det är men om jag ändå inte har nåt att göra kan jag ju följa med. Men jag får se ;D

Detta lovet är verkligen behövligt. Man känner verkligen att man bygger nya krafter, och sen när man är tillbaka i skolan igen är det bara att köra på tills jullovet. Och det orkar man, det är ju ungefär som när man är ute och joggar, Det blir bara jobbigare mot slutet om man ger sig i mitten, right?

nej, nu blir det film och sova, natti!

äntligen färdig!

jag har faktiskt städat hela mitt rum idag, och det var inte lite som behövdes städas, men det var väldigt härligt att få det gjort. Så nu luktar det skurmedel blandat med fönsterputts och doftljus i mitt rum. Gottit!

Funderar på att åka med ellinor, louise och kanke elin+madde, till uno (filmnatt) men vet inte om jag orkar det, det får jag se sen, men det vore kul. Var ett tag sen man såg dem! :)

Tänkte ladda upp lite gamla bilder också men det sket sig för det krånglar. Får ta de senare eller imorn i stället!

Nu ska jag ta min kvällspromenad, vi ses. hajs!:)



  

Tjosans.

Dagen började med en timme ute på skoghallsgator där jag gick. Var så härligt väder, äntligen sol! Efter det åkte jag hem, åt frukost, och sen ringde lisa som ville ha med mig till stan. så jag följde med och efter det åkte jag till farmor och farfar. Där fick jag och marina lite pengar(A) haha och sen åkte vi hem.

Annars har det inte blivit mycket mer idag, har varit ute och gått igen, pratat med lotta i telefon och pratat på msn med massa folk. Alltid kul det med. :)

Ska nog inte göra så mycket mer idag, blir inte så mycket att skriva när man inte har gjort nåt heller. haha!

Imorn ska jag dra med nån ut på en promenad, roligare att gå om man är två!

nej, nu blir det tv och ett stort glas vatten, längtar faktiskt redan efter vattnet, haha :D
pyss(L)







vintertid

Glömde ju skriva blogg igår så tar det idag i stället!

I fredags var det väldigt roligt, Ganska mycket folk i en liten etta, men roligt hade vi tycker jag! :) Igår mådde jag faktiskt ovanligt bra, vilket var väldigt härligt! dessvärre mådde inte lisafisa så bra, fast jag åkte ändå hem till henne en stund på kvällen och såg på film, mysigt :)

inatt ställde man även om till vintertid, vred bak klockan en timme, vilket betyder att mornarna kommer bli lite ljusare! Härligt, och det behövs. Då kanske man kommer vara piggare på morgon igen? Vi får hoppas på det.

Idag blir det inte mycket alls förutom en lång promenad i regnet. Får ta med mig paraplyet eller nåt, för en promenad ska det allt bli :D

puss, sara

 


idrott snart

Vi sitter här i datasalen, me and my classmates. Rätt lugnt medans vi väntar på att gå till idrotten som börjar ett. Jag har ganska tråkigt faktiskt, och har ingen aning om vad jag ska skriva, så får ta och skriva allt som kommer upp i min hjärna. haha :D

Ikväll blir de fest, ska bli as kul faktiskt. Blir en del från klassen som kommer dit, och kanske en del andra också, det lär ju märkas. Jag längtar :D och efter de är det verkligen och äntligen lov!! Ska bli hur härligt som hälst, och jag ska nog inte göra mycket alls, vilket ska bli helt underbart.

Det regnar som fan ute och mina byxor blev väldigt blöta bara genom att gå från matsalsbyggnaden till den nya byggnaden, får hoppas de slutar regna snart så jag slipper bli helt genomblöt när jag ska hem sen.

nu orkar jag inte skriva mer, men vi ses. Tjing 

halleluja

.. säger jag. Lisa vill att jag följer med och simmar imorn, gå upp vid sex och simma vid halv sju-sju. Hur ska det gå till?! haha. aja man får försöka sitt bästa. Jag som är så trött på morronen, omg.

Efter skolan gick jag till mormor och lämnade medicin. Där fick jag även mat som jag blev glad över eftersom de var fula oxjärpar till lunch i skolan.

Nu ska jag till mormor och lämna en sak jag glömde lämna förut, och efter de ska jag till lisa och sova där:)

hejs!


så vackert



 


Tisdag

Som alltid har vi egen tisdag och jag har inget jag ligger efter med vilket betyder att jag inte har något att göra. Så jag sitter här i datasalen, jag och lisa ska fråga om vi får göra ev:n nu i stället och sluta tidigare sen, de skulle vara as gött.

Har nyss ätit mat också, det var ju inte så speciallt gött med tanke på hur det såg ut och vad alla berättade det såg ut som. haha, mys.

"farmor, de är ja... Anastacia. " hahaha, ni måste se det, as kul :D Jag känner mig helt borta just nu, är i en annan värld men de går väl över sen. Jag längtar så mycket tills i helgen också, då några i klassen ska festa:D och efter helgen är det ju lov också, woho. Det har jag läntat efter kan jag säga! :)

Nu ska jag göra nåt. tror jag.haha

Pöss, sara


                                     

           töffsen, min coola kisse :)






 


hello world

I'm back. Känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera men det skall de allt bli ändring på, eller vad säger ni?

Idag har jag hur som helst inte gjort någonting, bara legat, suttit, och gått runt här hemma. Varit väldigt rastlös helt enkelt och det är absolut inte kul. Får se till att sysselsätta mig med nåt imorn då så det inte blir allt för tråkigt, men man orkar liksom inte göra nåt efter skolan, man är helt slut xD

Imorn läggs mamma in på sjukhus. Jag är helt orolig över det fast jag vet att det inte är en farlig operation, men en operation är alltid en operation. Så orolig är man ändå. Jag får försöka lugna ner mig, det kommer gå bra! Annars försöker man verkligen att verka lugn och så.. aja. de löser sig :)

Igår var inte min bästa dag heller för den delen. Kan bero på att vi festade i lördags (vilket var väldigt roligt och med roligt folk) och att jag drack lite för mycket och hade en jävlig baksmälla som varde till långt in på natten igår, men man får skylla sig själv ;)

Nu ska jag iaf inte göra nåt, ska snart stänga av datan tänkte jag :)


Lisas ölhjälm jag håller i var poppis i lördags ;)





sandra :)




Lisa på topp:D

bfsjalbv

Har ingen fantasi till rubrik just nu ;D haha Sitter vid datan med lisa och jonathan, jonathan kollar flashback tror ja, eller nåt.

Skriver mer sen, puss

tändläkarn' ;)

Kom nyss ifrån tandläkarn, åkte till lisa direkt efteråt. Det gick väl bra, men som alltid sa de att jag skulle börja med tandtråd och denna gången funderar jag faktiskt på att göra de. ;)

Skola snart då. Jag fick väl ingen jätte lång sovmorgon pga tandläkarn men jag är utvilad ändå. Lisa går runt här och svär så ska kolla hur de går me henne haha :D men skriver kanske senare, pöss

Lisa här.

Hoppas du blir nöjd med det lilla jag gör. Ändå en start!:)
Det här var en jättelätt design, det krånglar. Men nu har du iallafall en lite roligare bakgrund!

Älskar dig♥

bloggfoto

Tog bloggfoto idag i skolan. Ganska törr bild då. Jag som ville ha en rolig, menmen, får bli bättre till klasskortet som vi tar om en vecka till karlstad katalogen :D

Annars har den här dagen varit ganska slapp som alla andra tisdagar. Jag har faktiskt jobbat kom jag på nu, med engelskan så jobbat har jag allt gjort. Duktigt. Haha, emn dagarna går fortare om man lägger ner sig.

Sitter just nu i en av datasalarna med emelie. Och vi har inget att göra, men bilden börjar ju snart så.

Idag blir det inte så mycket mer än att jag skall ut och gå senare när jag kommer hem och så ska jag nog möblera och sätta upp lite tavlor i mitt rum.

Farmor ringde nyss och frågade fall jag ville dit och självklart vill jag de! så blir att åka dit nu efter skolan! :)

puss, sara

Närbild på Bampen;)

skolan..

Är i skolan just nu och har engelska. Vi ska skriva en kort berättelse, men jag kommer inte på något man kan skriva om, jag får panik. Lisa och sandra får skriva en åt mig i stället, höhö.

Efter skolan ska jag åka till badhuset och simma. Ska bli väldigt härligt faktiskt och det känns bra att komma igång. Sen efter jag varit på badhuset blir det att städa och möblera för idag ska jag få ett större rum, halleluja! haha :D

Nej, nu borde jag fortsätta med berättelsen, lisa suger kuk säger vi.
Hej!

yeah

Regn och bula

Hejsan.
Dagen har varit väldigt mysig och lugn hittils i alla fall. Kom nyss in från en lång promenix vilket betyder att jag är väldigt blöt eftersom det regnar hela tiden just nu. Men att det regnar gör mig ingenting, jag har börjat gilla regn (om man inte ska någonstans eller har paraply), konstigt nog: Det är säkert lisa som fått mig att gilla det, fan. Hahah :D

Sen blir det bara att ta det lugnt, mysa framför tv:n med en bra film, om inget annat dyker upp, man vet ju aldrig! :)

Jag Har en fet bula i pannan nu föresten. Haha, jag är så smart. Jag böjde mig ner för att klappa katten, tänkte inte på att jag stod i dörröppningen till mitt rum, och när jag skulle resa mig upp slog jag i huvudet i dörrkarmen så att jag nästan höll på att svimma, såg dubbelt i fem sekunder. Haha.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, duscha riktigt varmt för jag fryser. 
Ha det så bra, sara
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0