tjooosan

Sitter vid datan i lisas systers lägenhet, mysigt^^ och jag vaknade nyss:O haha länge sen jag vaknade så här sent faktiskt, men jag är utvilad i alla fall! Lisa går runt och letar kläder tror jag.

Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske blir film med mamsen, länge sen de :)

måste kila, puss

mättis

Jag har haft håltimme sen tjugo över tio, så jag och lisa drog iväg till stan och åt i stället för att äta korv i tomatsås i skolan;) Wok kitchen blev och det var lika gott som vanligt. Nu är både jag och lisa väldigt mätta (tror jag, Jag är mätt i alla fall)

Jag är väldigt trött också. Skola är inte sunt för mig, och orka att vi har engelska tio över tolv, för det suger. Speciellt läraren. Usch!

Aja, man får helt enkelt stå ut. snart jullov också! :D

På tal om jul pyntade jag faktiskt färdigt igår. Det är ju så mysigt, hihi:)


  Hehe;)

Rubrik är svårt att komma på...

Nu har det kommit lite snö iaf. Det är otroligt mysigt, var ute en sväng förut för att hämta min cykel som stod "parkerad" i centrum, om det var as härligt ute. Till skildnad från när jag skulle hem efter skolan och jag fick gå i motvind och mina öron svulnade och bultade AJJ säger jag, det är inte så gött.

Såg även i metro att man kan vara alergisk mot köld, jag tror faktiskt jag är det. Mina ben blir röda och ibland får jag utslag, blir även as röd i ansiktet (fast det blir jag iofs när det är varm också) haha men aa, det löser sig jämt!

Jag sitter uppe och klockan är snart tolv. Både jag och min mamma tycker jag ska gå och lägga mig. haha men sitter uppe ändå. Vet att jag kommer vara astrött imorn och knappt orka gå upp och därför ligga kvar tills klockan är kvart/tio i 8 och sedan stressa som faen för att hinna med bussen som går tjugo över 8. Springa till busshållsplatsen osv... MEN ändå sitter jag kvar här, varför undrar nu? det undrar jag också. Har ingen aning, man fastnar liksom, även om man säger att man ska lägga sig, och föresten, jag är betydligt piggare nu än när jag kom hem från skolan förut, och 6848798904 gånger piggare än vad jag var i morse.

Nej, nu ska jag sova, men först ska jag skicka en puss till lisa som alltid ställer upp för mig, och hon vet att jag älskar henne. Hon är en sann vänn den tjejen!

Natti alla nattuggler ;) (lite värmlänska såhär på "kvällskvisten") haha va fult.

hos lais

Kom nyss hem till lais, och jag möttes av en stinkande svett lukt från rummet där hon och andreas låg, usch, fan va varm, haha :D vad hade ni gjort innan jag kom egentligen?;) hehe, skojja. Men iaf.

Jag ska sova här och imorn blir det en överaskning till vår klass, hoppas de blir glada! :D hihi Ni ska jag kolla lite på bilder med lisa och andreas. hejs


orka

Fy fan vad jag är trött. Jag vill bara ha lov, ett långt. Jag tycker de borde korta ner sommarlovet och göra jullovet längre, så det blev som två "stora" lov i stället för ett. Man är ju jävligt trött nu när det är så mörkt ute på mornarna.

Aja, jag ska väl snart pallra mig till bussen är det tänkt, och det spöregnar och blåser ute, fyfan, ja får springa (om det går i blåsen) ;) haha

Median var i alla fall rolig igår. Jag sandra lisa och emelie var inne i speaker båset och spelade in massa fula klipp. hah, men vi ska i alla fall försöka göra en mer seriös speaker nån annan dag!

Nu ska jag dra, hejs

Grattis robin!

glömde säga i förra inlägget att Robin fyller 18 år idag. Så grattis till gällivarepojken! :D



Bra helg

Har som jag nämner ovan, varit en väldigt bra helg. I fredags var jag med lisa, sedan kom även Andreas dit (en full sådan) haha de var lite kul.

Sen på lördagen var jag på hockey med marcus, vi mötte även Sandra, carro, Lisa och andreas där! det var kul och färjestad vann stort, 5-2 mot Modo! Gött!
Efter matchen tog jag bussen hem, mötte Sara på bussen så jag slapp åka själv, för då hade jag troligtvis somnat ;p
När jag kom hem åt jag och sedan blev de datan en stund.

Sov väldigt länge i morse, och imorn blir det nytt schema, vilket betyder helvetet. Ingen sovmorgon någon dag under veckan, Hur ska jag överleva? :(
haha, aja jag får stå ut

Idag blir det inte mycket alls, ska ta en promenad sen iaf!

Puss

hehe :D


nationella prov imorgon :|

Idag i skolan satt jag mest och ritade, hade inget att göra heller. Och eftersom jag var färdig med EV fick jag sluta tidigare, vilket var väldigt uppskattat från min sida ;)
Sluta tidigare var jag inte ensamn om att göra, utan jag tog följe med Sandra och Marcus in till busstation där jag och Marcus stod en stund och väntade på bussen, hans buss kom före min -.- haha. Men min kom inte mycket senare.

Hemma har jag städat(mitt rum) och ska ut och gå nu när jag skrivit färdigt detta inlägg. Ska även läsa igenom ett texthäfte eftersom det är nationella prov i svenska imrgon, och det känns som det kommer gå skit men det gör det troligtvis inte, brukar vara så iaf!

Fick även skolkorten igår, de blev väl sådär, gruppbilden ser jag allmänt rädd ut på. haha Men man hittar alltid något att klaga på, inte sant?


Swm2, fem personer saknas dock;)


Dålig scanner, men så där blev min enskilda bild,
mitt ena ögonlock hänger:O haha

Mediaproduktion

Jag sitter och skriver frågor till reportaget i radioprogrammet. Jag sandra och emelie sitter här och skrattar åt lite roliga bilder, haha kul faktiskt.

I fredags när jag väntade på bussen hem till skoghall, gick till hållplatsen innan helmia. (sandra var snäll och väntade med mig) Där stod det en tant som skrattade åt allt jag och sandra sa. haha först började hon fnissa, och sen skrattade hon högre så hon var tvungen att ställa sig bakom buss kuren, haha :D

Nej nu ska vi fortsätta jobba så vi kommer nån vart,

, sara

busskrock

Igår åkte jag med bussen klockan åtta in till stan, skulle till lisas syster på färjestad, men vi kom inte in till stan på ett tag för bussen gjorde en sidokrock in i en bil. Bilen svängde åt vänster och hade inte blinkersen igång så bussen åkte in i sidan på bilen. Men som tur var blev ingen skadad, kan bero på att bussen hann bromsa innan;) alla i bussen flög fram, och jag fick ont i nacken, haha, men sånt är livet :) Sen fick vi byta buss, så var framme ungefär en halvtimme senare.

Väl på färjestad var det en hel del folk, mötte bl.a kusilin som jag inte sett på ett bra tag, så det var kul! :D

Idag blir det promenad och inget mer, om jag inte kommer på något sen får se.
Pusselihej(L)


             
Kom en hel del ambulanser och poliser, ganska övermånga,
efterson ingen var skadad xD


kusin Sabina :D

dålig uppdatering.. hehe

hej. har inte varit så bra uppdatering här på bloggen från min sida, enligt maccan, hehe, men jag ska försöka skärpa mig.
Även om uppdateringen varit dålig så har ni inte missat så mycket av vad jag kommer ihåg, bara skolan som dragit igång och alla är helt slut efter skoldagarna. haha ;P

Idag hade vi i alla fall bara idrott (trodde jag, men men, det går inte att göra nåt åt mediaproduktionen nu..) och då lekte vi uppvärmningslekar och spelade innebandy, det var skit kul, mitt lag förlorade dock, men det berodde ju bara på att vi ville visa lite medkänsla mot de blåa, right? :)

Ialla fall har jag varit så otroligt trött idag, kollade på klockan förut som visade fyra, jieses. haha, man får stå ut! we'll make it till the end ofc! :D

I helgen ska jag slappa, och faen så gött de ska bli!
ciao, sara


sista dagen på lovet

Ja, idag är det sista lovdagen. Känns väl halvbra, kul att träffa alla imorrn men tråkigt med skolarbetet. Aja vi får se hur det blir. Just nu vet jag i alla fall att jag fryset som fan så ligger i sängen med två täcken över mig(Y) gött de.

I lördags vart det fest. den var väl sådär, saker blev snodda osv. Vi fick iallafall stjuts av eric hem så var hemma vid ett nån gång, somnade sött vid två!

Igår var jag hos sandra med madde och käll och hennes doggy, ziba.
Det var kul, fast jag somnade till the grudge, eller var det one missed call 2? minns inte men nån av dem i allafall. Sen vaknade jag igen och då spelade vi kort, knackpoker, och käll gick hem, Sen gick jag och madde så jag var hemma vid 20 i fyra :)

Idag ska jag träffa malin, charlotte, elin, hanna och sabrina. Kul :) Fast först ska jag ut och gå ofc.

Nu får ni ha en bra dag, hejs!^^

RSS 2.0