bio osv.

Idag vaknade jag tidigt, gick upp med boss och gick senare och la mig igen. gött att somna om =)

På dagen kom sedan Johan hit, och vi såg på Män som hatar kvinnor. Filmen var bra tycker jag, lite dryg i slutet. Johan tyckte dock att filmen var dryg rakt igenom, säger vi ;) sen gick vi hem till mig en stund och sen följde jag med honom till staden.

Lotta och Elin ringde förut och frågade om jag skulle med någon stans. Kanske blir att möta upp dem en snabbis, har ju hunden hemma också. =)

god natt, min natt blir snart i alla fall, för jag är riktigt trött. Kanske ska läsa lite ur engelska boken? det lär behövas i alla fall. haha.

/sara


tjejkväll.

Ikväll blir det en kväll med gamla klasskompisar, "the old girl gang". Det blir: Jag, Sandra, Madde, Ellinor, Louise, (sara?). Vet inte om käll kommer, återstår att se. Lisa kommer inte i alla fall, för hon sitter på flyget från thailand nu. Imorgon kommer hon hem, kul för jag har saknat henne! Så får man se om hon är så brun som man tror också, spännande;)


Utkast: Dagen som ...

Dagen som gått: Jag, mamma, marina och Boss tog oss en promenad till veterinären, han skulle få spruta. Boss blev livrädd för veterinären direkt, som om han fattade vad som skulle hända. Sprutan kände han dock inte av, får se om han blir konstig i magen av den. Hoppas inte!

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer, förutom att städa rummet! härligt, är jätte mysigt här nu. Luktar dock inte äng.. haha, men citron(Y)


På väg till veterinären. Ganska svårt för mig att ta bild när
han vill fram till mig när jag sätter mig ner på huk. hah :)

Min mobil är hemma!

Skickade in min mobil på lagning förra veckan (den har varit trasig ett bra tag, men jag har aldrig orkat skicka in den-förens förra veckan då) och nu har den äntligen kommit, hel och funktionell. I'm happy! Äntligen sliper jag mig sletna gammla. :)

skolan funkar bra, idag slutade företagsekonomi kursen, härligt. Jag har lärt mig en hel del där om jag tänker efter. Som vad bokföring är och hur man gör. Även hur man ränkar ut hur mycket man bör sälja för att gå +/- 0 eller +. Jaja nog om det.

Har varit hos mormor idag också, skulle få mina pengar, så imorn hämtar jag troligtvis mina linser. Gött att kunna se igen. :)

Nu tar jag natten, natti!

tisdag

idag har jag varit i skolan, jobbat med företagsekonomi och pratat med syon. Det gick bra och många saker som klarnade upp som jag undrat över.

Nu har lisa varit borta en cecka, är i thailand den skiten.. haha. Hon har det nog jävligt gött, härligt för henne tycker jag, fast lite avis är jag allt :)

Senare ska jag och Boss åka in till stan, enbart för att åka buss, han måste vänja sig mer vid stan också. Så det är vad som står på schemat. Senare ikväll ska jag även göra färdigt företagsekonomin så jag kan få sluta tidigare imorgon.
 
hejdo

.


I've never been perfect,
but neither have you

Mys ute i snön.

Någon mer än jag som tycker det är mysigt med snö? ok, julen har varit osv, men ändå, det är mysigt!

Jag kom nyss in, har varit ute och lekt med Boss ute i snön. Han älskar verkligen snön, kul att se när han skuttar runt där.. :D

Idag blir det bara att ta det lugnt, härligt med helg tycker jag. Fredags blev lyckat tycker jag, en lite konstig film kanske men det var bra ändå.

bilder från när vi var ute:
















Full fart. ;)


Frames, gäsp

Nu sitter jag här i skolan´, har webdesign och håller på att somna, jag ska sova på bussen hem, faen vad härligt! ;)

Jag läntar hem, tänk att bara lägga sig och sova med en liten vovvsing, mysigt!
Imorn ska jag och några i klassen se film, ska bli väldigt mysigt, hoppas vi ser nån bra film också, det gör det hela ännu mysigare.

Nu blir det att skriva färdigt Wd, poss

Söndag, igen.

Ja, nu är det söndag och jag kom precis på att engelskan ska vara färdig imorn, jieses. Men jag får väl försöka hinna.
Förövrigt ska jag till farmor och farfar idag, ska bli mysigt för har inte sett dem på länge. :)

hejs.

RSS 2.0