GOTT NYTT ÅR!! :D

Imorn är det ett nytt år, gött faktiskt. Längtar till nästa år, ska hända mnga roliga saker, ska blandannat bila till norrland med elin och lotta (om lotta fixar körkortet) i sommar, kul i så fall!

Idag/imorn ska det nya året firas med party, kulkul :D

Vi hörs väl nästa år!

Hoppas ni får en lika bra start på det nya året som jag tror jag kommer få.

Puss

jobb

Igår jobbade jag första gången, det gick bra och det kändes bra! Ska snart iväg eftersom jag även jobbar idag, allt för att få lite extra pengar. :) Kommer nog inte bli kvar i all evigehet men ett tag i alla fall!

Ha en bra dag, kram!

God jul!

Jag har inte skrivit på ett jävligt bra tag tror jag, men det har inte hänt speciellt mycket. Jag har fått jobb, det är ju possitivt tror jag :)

Idag är det julafton, skitmysigt och dagen började med att det inte fanns någon kanel till julgröten, det var synd men det fick bli skinkmackor i stället och det var minns lika gott det!
Efter frukost blev det att ta det lugnt ett tag innan jag skulle ut och gå. När jag kommit en bit mötte jag lisa, sofie och mille så då fick jag promenad sällskap. Mysigt! :)

Vi äter jullunch tidigt i år eftersom mormor kommer hit med färdtjänst och inte kan komma så sent, så vi äter snart. Gött det ändå för jag är hungrig, och då kan man ju äta rester ikväll. Hehe (A)

Nu ska jag vara social, ha en god jul alla som läser bloggen, själv är jag som ett litet barn: väldigt nyfiken på julklapparna ^^ hihi-

God jul! :)

Läggdags;)

Kom nyss in, har varit ute och gått! Det var otroligt skönt, och måste komma igång med detta igen nu, för jag är så trött på dagarna. Så varje dag, minst en timme, hälst två. Jag kommer klara två! :)

Imorn är det sovmorgon så tänkte börja dagen med en promenad på en timme, tar den andra efter skolan. Ska även gå på stan med lisa efter skolan imorgon. Ska köpa mina linser och hon ska köpa julklappar. Tror jag tar mina julisarpå lördag eller måndag.

Ska på introduktion till makalös på måndag klockan 10:00 också föresten, hoppas jag får jobbet. Skiter i att det är ett telefonjobb, alltid något och jag vill ha extra pengar! :) Man behöver endast jobba två pass i veckan (fem timmar) Alltså tio timmar i veckan. Och såpass mycket fritid har jag att jag hinner det. Man får ju jobba helg också och då får man bättre betalt.

Så jag kan bara hoppas det går bra, men om det inte gör det är det inte hela världen heller, då får jag kolla vidare;)

Nu ska jag sova, som rubriken säger: Läggdags;) hehe natti!


ganska länge sedan.

Har inte skrivit blogg på ett tag, har helt enkelt inte gjort nåt speciellt värt att ta upp, och så har jag faktiskt inte orkat om jag ska vara helt ärlig (a)

Lekte oss igenom svenskan i morse med vem vill bli miljonär, vår grupp kom dock tvåa varje gång, men bäst var vi ändå Jag, Lisa och Hampus(H)
Sedan vart det håltimme. spelade kort med lite folk uppe i matsalen, och sedan lunch. Julmat, mumsigt med sill som jag längtat efter!! :D (lisa, spy inte, sill är gott! ;))

Efter lunch körde vi pictionery och charader på engelskan, det var faktiskt kul, och Erica lät oss i alla fall slippa att jobba sista dagen, ovanligt för att vara henne ;)
PÅ matten senare såg vi film.

jag, marcus och hannes kom och tänka på mysteriet på greveholm, den är rätt bra tycker vi, och några klipp är rätt roliga (fula) haha, så det skrattade vi åt ett tag, Hannes är tydligen en rutinerad greveholm tittare. Dialekten. "Ivar" haha:D Vi var nog lite övertrötta.
Fick sluta direkt efetr den trettiominuter långa filmen på matten som tur var, fast satt kvar en stund med marcus som inte var helt färdig. Tog halv fyra bussen hem.

Nu blir det promenad snart när maten har lagt sig, är proppmätt;)

pusshaj


Tv kväll med mamma, yeah

Har sett på tv hela kvällen, mys :) Fick även ett ryck förut och åkte med bussen in till stan ( förövrigt åkte alla gratis med skoghallsbussen, ibland kan vissa busschaufförer vara snälla!) , och gick sedan resten av vägen till farmor och farfar, mysigt.

När jag kom hem tog jag med Marina till en pulkabacke, hon tyckte det var kul i alla fall och jag kom ut en stund, och fick stå och hejja på henne när hon åkte i snigelfart nerför backen. ;)

Var faktiskt vaken hela natten igår, eller jag halvsov i en halvtimme (snarkade enligt marcus och jonathan, haha), men jag var kvar i skolan ändå! jag var nog inte den ända som var trött dock ;)

Efter skolan följde jag med jack som skulle köpa present åt sin syster, och sedan åkte jag hem. Åt lite och pratade med mamma, sen vid fyra däckade jag medans jag sov film och sov då i fyra timmar. (hade sovit längre om inte mamma väckt mig till idol finalen vilket jag beodrat henne om ;))

Och kevin vann idol igår, inte oväntat, och han förtjänade det mest, han var helt klart bäst! Fast tror dock att Alice hade behövt det där kontraktet mer, eftersom hon kanske har svårare att få ett kontrakt än Kevin hade haft? I alla fall, Kevin var den som förtjänade kontraktet mest! :D

Nu ska jag se film tror jag, hejdo! :)

gäääsp...

Haha, jag är trött och övertrött, fyfan. menmen, jag ska vara vaken :D (lycka till säger jag till mig själv.)
Det slutar nog med att jag ligger i ett hörn och snarkar och sover gottit! va gött det skulle vara att ha sitt täcke och kudde här nu. MEN det är faktiskt bara en lussevaka per år!"

Var en programkamp förut, var aldrig med för orkade inte, men kollade lite. En aning knepiga frågor var det ju i alla fall:)

Jag ser på kvarteret skatan, finns det nåt bättre? nejs :D

Hahahaha, fyfan, va kul! :D

i feel it in my fingers

Aaa, det är kallt som faen, och jag är i skolan nu. Jo vi har nämligen lussvaka. Inget drag just nu men blir förhoppningsvis det lite senare. Annars får jag sitta här på datan o9ch blogga hela natten;)
skriver troligtvis senare. puss

Prooosit

jag nyser som en galning här, haha, menmen, man får la stå ut!

Kom ganska nyss in från min dagliga promenad, gick lite överallt tror jag och det var härligt, förutom mina ben som lider av köld just nu ;)

När jag skulle hem från skolan efter Företagsekonomin (eller vi fick sluta tio i tre i stället för fyra..^^) tog jag följe med marcus in till stan för att åka med 621 hem! på bussen mötte jag malin och sabrina. Kul. Sabrina hade även färgat håret mörkt, och det var riktigt snyggt :D

Sedan jag kom hem har jag inte gjort så verst mycket, ritat lite faktiskt, inte gjort det på länge så det var mysigt.

Imorgon blir det sovmorgon till tio över tolv, fast jag tror jag åker in till halv tolv, så jag hinner äta i skolan, men får se, gött att sova också! :)

natti

tisdag

Skolan var väl helt ok, gjorde färdigt en del saket, engelskan bl.a.



Detta är verkligen inte en av mina bästa dagar..

förkylning..

Jag har feber, ont i huvet och det rinner ur ögonen, yeah! haha...

Var nyss hos mormor. Jag, marina och mamma gick dit efter vi kollat färdigt på marinas streetdance uppvisning i centrum. Småbarna var faktiskt ganska bra för att vara nybörjare :)

Idag kommer även lisa hem från norge, hoppas hon har haft det bra i norge, :) Senare idag ska jag kanske ut och gå med charlotte, om inte min feber hinner döda mig innan dess..
haha

hejdooo

STIPENDIUM!! :D

Ja, jag fick stipendiet. Fyfan vad roligt. Jag är lycklig, viserligen bara 2500:- men det är ju alltid något, eller hur?
Vad jag ska göra för dem vet jag inte riktigt än, men eftersom det snart är jul är det ju bara bra med extra pengar, hihi :)

Jag har egentligen engelska nu och jag ska strax börja skriva lite tänkte jag, om jag kommer på något att argumentera om, dvs.
Emelie spelar spel, som vanligt.... Hehe, och lisa sitte här brevid och är surt på mig säger vi. Hon tycker jag är dålig på att kommentera hennes blogg, och det är jag ju men det är för jag inte orkar.
Marcus skriver på sin uppsats tror jag och jack är nere och hämtar utskrift, kul information eller hur?;) haha

Nej, nu ska jag vara glad och sur samtidigt, eftersom jag fick stipendiet men har engelska (det suger...)

bye

HEJSAN

Jag var ute och gick med lisa förut, det lider mina fötter av nu eftersom jag gick med fel skor. Ajjajjajj. Men ska ut och gå imorn ändå, orka bry sig :D

Är osäker, vet inte vad jag ska göra riktigt, det känns inge bra, men allt löser sig tillslut, det gör det alltid. Och orka vara deprimerad, det orkar man inte. Man mår ju så dåligt då. Nej, man ska vara glad och pigg (svårt att vara pigg när man är trött men i alla fall xD )

Imorn blir det skolan och troligtvis en intervju med mamma eller nåt sånt.
Nu ska jag avsluta min konversation med lisa (om en stund) och sedan sova.
Natti!

RSS 2.0